26 Oct, 2020


campingstugor

Campingstugor

Det finns sex campingstugor. Stugorna är 15m2 med dusch / 12m2 utan dusch och har ett rum med två våningssängar, köksplats med kylskåp, kokplatta och kaffebryggare. Kök, dusch och toalett finner du i vårt fräscha servicehus ca 50 meter från stugorna. Vid stugorna finns också en altan med utemöbler.

Planlösning

cs 15m2

DSC 0779

 

Västkuststugor

Stuga nr 1-2, 4 o 9-15

10 västkuststugor med vardera sex bäddar, fyra i sovrummet och två i allrummets bäddsoffa. Stugorna är 35 m² och till sommaren 2011 är alla helrenoverade. (Renoveringen har skett under några år men nu är alla klara). Stugorna har kyl/frys, kaffebryggare, mikro, spis med ugn, wc/dusch, TV och är fullt utrustade för sex personer. Stugorna har också en altan med tak och utemöbler.

Stuga nr 5-8

4 nyrenoverade västkuststugor med vardera sju bäddar, fem i sovrummet och två i allrummets bäddsoffa. Stugorna är 35 m² och har kyl/frys, kaffebryggare, mikro, spis med ugn, wc/dusch, TV och är fullt utrustade för sju personer.Det finns också en altan med utemöbler.

Stuga 3

En västkuststuga med fyra bäddar, två våningssängar . Stugan är 24 m² och har kaffebryggare, kylskåp, kokplatta, micro, wc/dusch, TV och är fullt utrustad för fyra personer.


Planlösning:

Stuga 1,2,4 9-15

vastkuststuga

Planlösning:

Stuga 5-8

vaskuststuga3-150x150

Planlösning:

Stuga 3

vaskuststuga3

vandr1

Vandrarhem, logi vid helpension (även tonårskonferens)

På gården finns i år tillgång till ett vandrarhem - Hallandslängan. Detta används till helpensionslogi. Vid helpension för tonårskonferens bor man i år i Hallandslängan. Observera att Hallandslängan endast är tillgänglig vid helpension och ej kan bokas som separat logi.

Hallandslängan

I Hallandslängan finns det totalt 87 bäddar fördelade på arton rum med två våningssängar och en bäddsoffa. Det finns ett gemensamt kök och dagrum med TV. Halva byggnaden är till viss del handikappanpassad.

Planlösning

planvandrar